Events

Her i Events vil jeg poste de steder jeg kommer til at dyrke motion i naturen - workout4nature! Forhåbentlig med tiden sende LIVE på min Youtube Kanal.

ALLE EVENTS ER GRATIS - FØLG MIG PERSONLIGT I NATUREN HVIS DU HAR LYST!

Kom med ud i naturen og følg med mig på de steder jeg kommer for at dyrke motion. Workout4Nature sammen med mig. Rul ned på siden og se tidligere events. Med tiden kommer de nyeste events her i toppen.

Min ide er at stable et stort netværk af mennesker på benene som elsker at dyrke motion i naturen. Samtid prøve at skaffe mig så stor opbakning i mit vægttab som muligt med folk fra nær og fjern. Ikke kun på de sociale medier. Også ude i virkeligheden - Ude i naturen!

Du kan se de nyeste events og melde din tilstedeværelse på min side på Facebook. Du kan også vælge bare at møde op derude. Det er gratis og jeg vil annoncere hvor og hvornår. Selvfølgelig også hvis der bliver aflysninger, hvilket jeg vil gøre alt for der ikke sker.

I starten vil jeg gå rundt de forskellige steder jeg vælger at tage ud. Den lette vej til motion om man vil. På længere sigt vil jeg gerne løbe når jeg motionere.

OBS:
Ved alle events vil der blive taget videoer og billeder og de vil blive postet på Facebook, Twitter, Instagram, YouTube og her på hjemmesiden uden nogen former for information!

TIDLIGERE EVENTS

Event 2 - Egå Engsø
Søndag, 29. maj 2016 - 10:00 - 12:00 (AM)

Jeg ser frem til mit første offentlige event. Jeg vil gå rundt om Egå Engsø.

Vær frisk. Kom og følg mig dyrke motion. #workout4nature sammen med mig. Uanset vejret gennemfører jeg mit event.

Egå Engsø er en kunstig søg etableret tilbage i 2006. Der er ca. 5.4 km rundt om søen.

Ved Egå Engsø findes en rig fauna og fuglelivet er fantastisk. Jeg har tidligere besøgt Egå Engsø og set både Fiskeørn og Havørn, men det er første gang jeg besøger stedet i forbindelse med mit projekt workout4nature.

OBS! Der er rigtig gode stier rundt om søen. Ingen bakker eller lignende udfordringer. Eventet vil derfor være enkelt at gennemfører for de fleste. Husk dog selv at medbringe lidt frugt og væske i form af ganske almindelig vand.

/David

Mødested, Adresse og GPS koordinater:

Egå Engsø
Viengevej 7
8240 Risskov, Aarhus, Denmark

56°12'38.1"N 10°13'46.2"E
Download
Lørdag, 6. maj 2016
Event 1: Her tester jeg Google-Maps Plugin
Jeg går en tur ved Fussingø Sø. Jeg snupper blot en kop kaffe her og sender IKKE LIVE!

Jeg havde en lang tur torsdag så det bliver kun en kort tur lørdag.

For første gang vil jeg tjekke om mit Google-Maps plugin til min hjemmeside virker som det skal.

Til højre kan du se hvor du kan møde mig, tid og dato og forhåbentlig kan du set kortet med destinationen på. Kom og følge mig hvis du har lyst.

Lukket for kommentarer.