Film

Du vil her kunne se de seneste film jeg har lavet. Se min Kanal Trailer og alle de andre videoer der med tiden vil blive produceret på min Youtube Kanal eller rulle ned på siden her.

Min Kanal Trailer er ikke mindst klar til dem som godt kan lide høj kvalitet. Den er nemlig optaget i 4K HD. I filmen fortæller jeg lidt om min ide med mit projekt #workout4nature. Du kan se nogle smukke optagelser fra mine ture rundt om i Danmark. Jeg håber du vil nyde dem. Jeg ser frem til at vise jer meget mere af Danmark og motionere i naturen.

Projektet vil med tiden blive ændret så dansk er det primære sprog. Derfor vil alle LIVE-udsendelser i fremtiden foregå på dansk. Planen er at de derefter vil blive undertekste med forskellige sprog gennem YouTube's auto undertekster. Denne ændring bliver foretaget da min primære målgruppe i nærmeste fremtid er danske følgere. Dog vil det om nødvendigt blive ændret.

Endvidere vil jeg med tiden - forhåbentlig - blive mere professionel både i forhold til at snakke på videoerne, producere og efterklippe videoerne så jeg håber I vil bære over med mig hvis de stadig bærer præg af det modsatte.

Med håbet om en effektiv produktion af mange flere videoer

Workout4Nature
David Bach

Mine Kostforslag - 4K

Det vigtigste for mig er at undlade at spise kulhydrater, sukker osv.. Bevare en sund kost og så dyrke motion mindst 30 minutter hver dag. En fin lille gåtur hvor du kan få pulsen op er bedre end ingenting! Brug naturen så godt du kan. Det er gratis!

Bliv ved så godt du kan selvom du får modgang og kom og dyrk motion sammen med mig. #workout4nature with me!

De bedste hilsner
David Bach

Se meget mere på Min YouTube Kanal.

Appetitvækker - Nordjylland - 4K

YouTube Kanal Trailer - 4K

Lukket for kommentarer.