Om mig…

Om mig kan jeg sige… mit navn er David. Jeg er født i 1976 og bor i Danmark. Siden 1998 hvor jeg første gang fik rygproblemer har jeg været overvægtig. Jeg har gennemgået kostplaner, kostomlægninger og livsstilsændringer et hav af gange og jeg har også tabt mig derved men på grund af forskellige årsager som yderligere sygdom, stress og meget andet er jeg siden 2003 bare vokset og vokset i størrelse. Så de seneste par år har jeg virkelig taget skeen i den anden hånd og bare siden oktober 2015 er det gået godt med vægttabet. Der vejede jeg 185kg så lidt er der da sket. 🙂

Jeg har en fantastisk støtte i min kæreste og vores to børn. Jeg har viet mit liv til naturen. Jeg er nød til at tabe mig da jeg er svær overvægtig og jeg vil gerne invitere hele verden med til at følge mit projekt. Vores familie elsker at tage ud i naturen bare for at se noget andet end “vores egen have og fire vægge”, som man jo siger. Nordjylland er vores primære destination, men de næste mange år er det planen at tage nye steder hen i Danmark så det bliver ikke kun interessant for jer som vil følge mig.

Min plan er at nå under 125 kg. Det betyder at jeg skal tabe over 50 kg. Jeg har ikke sat nogen dato på for hvornår jeg skal nå mit mål for så ved jeg af erfaring at der er større chance for at mislykkes.

Det biver lidt af en rejse men jeg har bestemt mig for at bruge den største arbejdsplads man få til mit projekt. Moder Jord. Det er derfor jeg vil optage en masse videoer og tage billeder så folk uden for landets grænser får mulighede for at se hvor smukt Danmarks natur er. På samme tid kan jeg forhåbentlig får støtte og support i min rejse mod et sikkert og solidt vægttab fra HELE verden.

Min plan er at sende LIVE fra nogle steder i landet hvor jeg vil motionere. Man kan følge mig disse steder som person, da de løbende vil blive annonceret med dato og klokkeslæt i god tid som et EVENT. Så kan du følge mig på nettet eller vælge at komme ud til det enkelte event og motionere sammen med mig. Uafhængigt af vejret vil jeg motionere. Mit tekniske udstyr er vandtæt ligesom jeg selv.

I håbet om at nå en vægt som kan give mig større chance for job så jeg kan betale naturen tilbage med alt det den giver mig og har givet mig hele mit liv ønsker jeg at endnu flere vil bruge muligheden for at motionere gratis i naturen og hjælpe med at pynte på og måske med tiden opnå et Co2-neutralt samfund!

Jeg lever og ånder for at værne om naturen som selvfølgelig også inkluderer solenergi, 100% Fossilfri transport. Det kunne foreksempel være en af Teslas fantastiske biler, men mest af alt er det vigtigt jeg kommer ned i vægt!

Det er ikke nemt og slet ikke billigt at være Co2-neutral i Danmark da vores regering meget kraftigt modarbejder grøn energi (2015). Blot for selv at tjene penge. Og de slipper stadig alt for godt fra det. Det skal dog ikke være min undskyldning for ikke at bakke op omkring en grøn tilværelse.

Husk du kan følge mig på mange af de sociale medier og meget snart kommer det til at foregå fra Twitch

YouTube Kanal
Facebook
Twitter
Twitch

Velkommen til Workout4Nature!
David

Lukket for kommentarer.