Workout4Nature

Velkommen til workout4nature.com!

Det hele handler om at dyrke motion ude i naturen, at tabe sig og få kontrol over min krop. Deraf navnet Workout 4 Nature. Men det handler også om at være god mod naturen. Med andre ord, at hjælpe til et mere Co2-neutralt samfund.

Mit mål er altså at fortælle alle mennesker i hele verden hvor meget mere smukt det er at dyrke motion i naturen eller lave fitness og styrketræning om man vil. Fremfor at stå i et center og bruge en masse unødig strøm. Faktisk kan man jo motionere på næsten samme måde i naturen som man gør i fitness-centeret. Det eneste der mangler er måske at turde tage springet eller fordi man mangler venner til at tage ud i naturen sammen med.

Det vigtigste med mit budskab er egentlig at forstå hvor meget man faktisk kunne sænke Co2-udslippet med hvis man dyrkede motion KUN i naturen og vi ikke havde Fitness-centrene herhjemme. Jeg er selvfølgelig ganske klar over at dem som kun har tid til at dyrke motion om natten vil være uenige med mig. Men det er der også en løsning på i længden. Hvor langt jeg kommer med den i fremtiden må det senere vise sig. Ind til videre er det min lille hemmelighed. Igen er der det at sige til det at I naturen er det gratis at dyrke al den motion man vil 24 timer i døgnet.
Workout4Nature - David Bach
Man kan se mine videoer på Youtube allerede nu og der kommer flere i fremtiden. De er ganske vist på med engelsk tale men jeg arbejder på at lave undertekster til dem på dansk. I fremtiden vil mine videoer blive med dansk tale og engelske undertekster da jeg trods mine forhåbninger nok må indse at det primært vil være i Danmark mine følgere kommer fra. Uanset hvilket land du kommer fra skal du selvfølgelig altid være velkommen til at følge mig både ude i naturen og på de sociale medier, samt her på siden.

I højre side kan du altid følge mit vægttab. Den opdateres automatisk når jeg checker ind med nye vægttal på MyFitnessPal. Du er også meget velkommen til at søge mit venskab eller følge mig på MyFitnessPal.

Du kan også finde min Kanal-Trailer i højre side. Du skal bare klikke på den så starter den og hvis du klikker på YouTube logoet i højre hjørne af filmen kommer du direkte til min kanal på YouTube.

De seneste nyheder vil poppe op på denne side under denne velkomst. Du kan følge mig på flere forskellige sociale netværk. Find linkene til dem rundt omkring på hjemmesiden.

Hvis du kunne tænke dig at møde mig personligt så check under menuen "Events". Her kan du se hvor og hvornår jeg laver næste event og du vil kunne se hvor jeg allerede har været. Med tiden er det min plan at optage film og billeder nok til en dokumentarfilm omkring mit projekt som helhed både i vægttab og for at vise jer de mange dejlige sider af den danske natur.

VIGTIGT! På grund af sygdom det sidste halvår af 2016 har jeg ikke tracket ret meget i den periode. Jeg har heller ikke afholdt events da det ikke har været muligt for mig siden sommeren 2016. Nu skriver vi 2017 og jeg er klar med fornyet energi, motivation og power til at gå igang igen. Desværre har min sygdom været grund til at jeg har taget lidt på i vægt så jeg skal starte næsten forfra. Men som man vil kunne se under menuen "træninger" er jeg allerede godt igang med at komme op i gear igen.

Applikationen som tæller mit vægttab, samt min vægtdagbog er blevet nulstillet med ny startvægt 31. december 2016 på 181,9 kg., men du vil opdage at jeg allerede nu har tabt mig og nu fortsætter jeg!

Lukket for kommentarer.